Rólunk

Miért pont a quadozás?


A kezdetek
Energikus, mozgékony, érdeklődő és minden napszakban ingereket kereső gyermekkel áldott meg minket a sors.
2 és fél éves korában az egyik ismerősünk odaadta nekünk a fia régi, 50 cm3-es quadját. Ráültettük őt. Kb. 3 másodperc alatt kattant be az új "szerelem".
Azóta már jó néhány quadot elhasználtunk, kinőttünk, de a quadozás iránti imádat nem múlt el, sőt!

Már az elején észrevettük, hogy gyermekünk, bár nem sportolt mást, mégis erős lett tőle. A quadot megülni elég nehéz és fárasztó fizikai kihívás, még felnőttnek is. Minden izom dolgozik közben. Az is gyorsan kiderült, hogy a szem-kéz-láb koordinációt és az egyensúly érzéket kitűnően fejleszti ez a sport.

Az idők során, a barátaink gyerekei és távolabbi ismerősök is megfertőződtek a quadozás szeretetével. 
És nem csak a fiúk, mint elsőre gondolnánk!

Így, az egyik szép tavaszi, quadozásra igencsak tökéletes napon, megfogalmazódott bennünk, hogy más gyerekeknek is meg lehetne mutatni ezt a szórakozási, sportolási formát. 


A jelen
Elsősorban gyerekeket várunk, de biztosak vagyunk abban, hogy a kísérő szülők sem bírnak majd távol maradni ettől az örömforrástól! 

Pályánk
at úgy alakítottuk ki, hogy biztonságos legyen a legkisebbek számára is, ugyanakkor legyenek benne izgalmas kanyarok. A kordontartó oszlopok habszivacsból készültek, így nem okoznak sérülést egy esetleges ütközés során.
Speciális "ültetett" quadjaink biztonságosabbak, kevésbé borulékonyak, nem rázzák a gyerekek kezét, mint a gyári verziók.

Nem versenypálya vagyunk és nem versenyzőknek szeretnénk quadozási lehetőséget biztosítani, quadjaink szintén nem versenyjárgányok!

2020. augusztusától megkezdtük a quadok forgalmazását is, a kialakult igények kielégítésére. Erről bővebb információt a Quad eladás oldalon lehet találni, valamint szívesen állunk rendelkezésre személyes beszélgetés keretében is.

SPORT!            SZÓRAKOZÁS!            SZABADSÁG!             ÖRÖM!            IZGALOM!             ÚJDONSÁG!

További információkért hívj minket, vagy kattints az alábbi buborékokra!

Elérhetőségeink/Our Contacts:

Cím/Address:

7763, Egerág, Ipari park 5.
Az újpetrei útról Egerág felé kanyarodva,
a kanyar után 200 m-re balra, a csarnok 
után.
A tűzijátékos táblákat kell követni! 
Please, follow the posted fireworks boards!

Telefon/Phone:

06-20/4502674

E-mail:

pyrofokusz@t-online.hu

Create a site - See it